Rabu, 26 Januari 2011

Master advanced features - Share

10 ulasan:

 1. Berilmu dan beramal mestilah dipraktikkan barulah ia mendatangkan sesuatu yang berharga dan bermakna.Proses ini akan menjadikan kita seorang yang berilmu pengetahuan,berpengalaman serta mempunyai kemahiran yang tinggi.

  BalasPadam
 2. Berbekalkan pengaplikasi sistem perkilangan yang mantap,penggunaan teknologi yang canggih serta penggunaan bahan mentah yang segar akan terpilih menjadikan HR MARKETING SDN.BHD lengkap berada dalam pakej syarikat yang berjaya.

  BalasPadam
 3. Penetapan VISI dan MISI yang jelas iaitu menjadi peneraju dalam produk yang berasaskan susu kambing dan bioteknologi sekaligus ingin memartabatkan HR Marketing di mata dunia menjadi pemangkin untuk mendorong HR Marketing ke arah destinasi kecemerlangan.Disamping itu,jalinan perhubungan juga merupakan faktor penting untuk merealisasakan impian bersama.Komitmen dan kesungguhan anda mencipta kejayaan bersama HR Marketing amat di hargai.cita cita dan wawasan anda telah memberi suntikan bertenaga kepada syarikat HR Marketing untuk terus menggorak langkah mencetus idea dan merancang strategi yang terbaik bagi menjamin matlamat bersama tercapai...

  BalasPadam
 4. Cemerlang,Gemilang terbilang,hari ini dan bakal mendatang,kita bersama-sama impian untuk KEJAYAAN.Disamping berilmu dan bermal dengan harapan akan berjaya bukan hanya untuk diri sendiri malah kepada orang sekeliling dan rakan kongsi.InsyaAllah KEJAYAAN akan jadi milik kia bersama.

  BalasPadam
 5. Sesuai dengan MISI HR Marketing Sdn Bhd menjadi peneraju dalam produk berasaskan susu kambing dan bio-teknologi dan MISInya pula memartabatkan HR di mata DUNIA.

  BalasPadam
 6. Dalam tahun 1996,HR Marketing Sdn Bhd telah membuka sebuah ladang kambing yang mengamalkan kaedah ternakan secara Bioteknologi di Kuala Nerang Kedah.Ladang yang didaftarkan sebagai HR. Dairy Goat's Industry.Di sini lengkap dengan penyelidikan yang melibatkan teknik dan kaedah pemeliharaan kambing secara komersial.

  BalasPadam
 7. Teknik dan kemahiran untuk penghasilan baka kambing terpilih dan penghasilan susu yang berkualiti diperolehi melalui pengumpulan maklumat serta kemahiran daripada agensi kerajaan dan lawatan ke negara-negara Eropah yang memiliki kepakaran dalam menghasilkan baka kambing dan susu kambing yang bermutu.

  BalasPadam
 8. Selain daripada memiliki kepakaran teknologi yang tersendiri,HR Marketing juga telah bergabung dengan kepakaran S,A Laboratories Lustrel Perancis serta berjaya menghasilkan formulasi Pil Susu Kambing yang pertama di dunia.Formula penghasilan produk-produk HR juga telah diiktiraf keunggulannya oleh Makmal Kosmetik Antarabangsa Perancis serta mendapat nasihat daripada pakar penyelidik Advanced Oleochemical Technology Centre(OATC) dan Institut Penyelidikan Minyak Kelapa Sawit Malaysia(MPOB) bagi memastikan produk HR sentiasa berada di dalam Standard kawalan kualiti yang ditetapkan serta selamat digunakan.

  BalasPadam
 9. Keseluruhan produk HR mempunyai keunikkannya yang tersendiri.Berasaskan bahan utamanya susu kambing segar yang datangnya dari ladang ternakan yang berkonsepkan mesra alam dan dijamin bebas daripada bahan kimia yang merbahaya dan tiruan.Ianya juga t.elah diuji dan terbukti kehebatannya serta boleh digunakan oleh segenap lapisan masyarakat

  BalasPadam
 10. Sesuai dengan Kepakaran Teknologi Yang Unggul produk-produk HR bermutu tinggi dijamin Bersih,Halal dan Suci.

  BalasPadam